Inici | Currículum | AAMG 1981 | Is-Arts 1996 | Setmana de les Arts 1998 | Poema1999 | Setmana de les Arts 2001 | Isards 2005-09  | Mapa | Links

 Exposició Múltiple dels IS-ARTS (Galeria El Sol, Granollers maig 1996) Premsa 2

(Is-Arts 1996: Galeria ab   Is-Arts I   Is-Arts II   Múltiple   G.Susany   Is-Arts III  rectoria Vella)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exposició múltiple dels Is-Arts a la galeria El Sol

Formen un grup prou compacte de 10 artistes i presenten la seva obra d'una forma nova. Artísticament, cadascú d'ells té una personalitat pròpia.

El passat dimarts, dia 28, tingué lloc a la galeria El Sol, de Granollers, l'exposició múltiple dels Is-Arts, un grup integrat per 10 membres que són Batlles i Pi, Magdalena Jiménez, Kiku Mena, Jordi Riera, Ramon Turón, Josep Franco, Joan March, Antònia Peyrí, Antoni Saborit i Xavier Vilageliu. Com ja hem significat d'altres vegades, aquest grup d'artistes de tendències i estils diferents va realitzant des de fa uns mesos, una sèrie d'iniciatives que tenen com a objectiu dinamitzar la vida cultural -especialment pel que fa a exposicions- de la ciutat i ho fan amb iniciatives no massa comunes i, a vegades, gens convencionals. En aquesta ocasió es presentes a la galeria El Sol amb una proposta múltiple que tindrà tres parts: la del ja esmentat dia 28, la del proper dia11 de juny i la del 21, sent presents a la galeria, de forma diferent, fins el dia 5 de juliol.

La primera de les exposicions presenta un quadre per artista, amb unformat de 130x97 cm. i dìnspiració Isartiniana. A la vista del resultat, cada artista ha treballat el seu aire, però dùna forma o altra, és present la figura de l'isard, que, convertida en mascota, sembla que els fa treballar en projectes ràpids -veloç és l'isard- i un xuc escorredisses, com difícil és de presenciar aquest animalot de vellesa singular i que s'acostuma a veure en comptades ocasions.

La segona de les exposicions, que presentaran d'aquí 10 díes constarà d'una mostra de detalls del grup amb tema i format lliure, ja que cada artista oferirà una selecció de la seva obra. En la tercera i definitiva mostra d'aquets pas per la galeria El Sol que dirigeix Josep M.Matas, les obres que es podran veure seran de petit format.

...

Revista del Vallès (1-6-96)