Inici |  CurrÝculum | AAMG 1981 | Is-Arts 1996 | Setmana de les Arts 1998 | Poema 1999 | Setmana de les Arts 2001 | Isards 2005-09  | Mapa | Links

Premsa

(Setmana de les Arts 1998:  Inici   Respostes    Programaciˇ     Premsa  1  Premsa 2 )

                    

 

 

 

 

                  

 

 

 

 

 

 

a

Els Isards porten la Setmana de les Arts a la plaša de la Corona

per Jaume Maspons

Granollers.  El poeta Joan Brossa i el grup EIs Isards -format pels artistes Batlles i Pi, Kiku Mena, Jordi Riera i Xavier Vilageliu- presenten, aquest divendres, la Setmana de les Arts, que es fara entre els dies 12 i 18 dejuny, a la plaša de la Corona, n˙mero 6, cada dia de dos quarts de vuit a nou del vespre.

 La Setmana de les Arts parteix d'una exposiciˇ del grup els lsards, que han cregut important "que pintors puguin parlar amb poetes, m˙sics amb actors, o amb la gent a qui agradi qualsevol d'aquestes disciplines". AixÝ, en un local de fÓcil accÚs, a la plaša de la Corona, s'exposaran les pintores dels quatre artisles i de Joan Brossa com a convidat.

A mÚs, cada dia hi haurÓ una activitat, que es desenvolupara en el marc de l'exposiciˇ. Aquest divendres, despuÚs de la presentaciˇ, es farÓ un debat obert sobre Quin ha de ser el paper de l'artista Ún la societat actual ? amb la participaciˇ de Joan Brossa, el director teatral Frederic Roda, l'artista Vicenš  Viaplana i el crÝtic d'art i artista Hans Mˇller, com a moderador.

.....

Els lsards volen donar a tots els actes un component actiu i de participaciˇ. Durant la setmana s'exposarÓ el material rebut d'arreu del mˇn, via Internet, que respon a la pregunta del debat: Quin ha de ser el paper de l'artista en la  societat actual? . DiÓriament, el restaurant La Gamba servirÓ una copa del dia, gratu´ta, i el fot˛graf Jordi Ribˇ farÓ un reportatge fotogrÓfic, polaroid acciˇ, que s'exposarÓ. Tothom qui vulgui, podrÓ comprar un estoig CD, en record de la SettIiana. Sera una ediciˇ limitada a 75 exernplars, amb el cataleg de la Setmana de les Arts, un disquet amb les respostes a la pregunta del debat, un treball fotogrÓfic de Jordi Ribˇ i obra plÓstica firmada i numerada de l'1 al 75 dels quatre artistes que actualment fornen part del Grup Isards.

El 9 nou (12-6-1998)

eLL